Naš cilj

da kroz ponudu produkcijskih sistema renomirane kompanije RICOH pružimo kompleksnu uslugu i najbolja rešenja prilagođena individualnim zahtevima klijenta.

Naša vizija

da u vreme intenzivnih promena zadržimo epitet moderne, inovativne i efikasne kompanije, koja nudi proizvode najvišeg kvaliteta i pruža vrhunsku podršku svojim klijentima;

Naša odgovornost

da kroz odgovorno poslovanje opravdamo Vaše poverenje i pružimo aktivan doprinos razvoju i dobrobiti društva;

Poštovani poslovni partneri

Ovom prilikom želimo da Vas bolje upoznamo sa oblastima delovanja naše firme. Firma Print Pro DOO osnovana je 2012. godine i naša osnovna vizija je da u budućnosti postanemo vodeća kompanija kako po poslovnom uspehu, tako i po znanju i načinu poslovanja. Naša strategija obuhvata pružanje vrhunskih usluga i maksimalnu efikasnost u oblasti prodaje i održavanja produkcijskih sistema kompanije RICOH.

RICOH uređaji koje mi distribuiramo su visokog kvaliteta, a naše poslovanje je usmereno ka ispunjenju ciljeva i zahteva naših potrošača. U okviru naše kompanije posluje i servisna služba koja se u svakom trenutku brine da Vaš uređaj neometano funkcioniše. Svojim iskustvom i ponudom zadovoljićemo visoke standarde, a saveti naših kolega učiniće Vaše poslovanje prepoznatljivim.

Image

Zaokružena celina

sve na jednom mestu

RICOH produkcijski uređaji i Print Pro servis, tehnička podrška i obuka čine potpuno zaokruženu ponudu za digitalnu štampu. Naš tim stručnih saradnika uvek je u kontaktu sa Vama kako bi razumeli Vaše potrebe, izazove i strategiju i kako bi mogli da Vam ponudimo rešenje koje je Vama prilagođeno. Rešenje koje obuhvata hardver, softver, servis i obuku.!

Znanje je moć

iskoristite ga

Najbolji način da iz Vašeg RICOH uređaja izvučete maksimum je kroz stručnu obuku koja je Vama prilagođena. Dok se uređaj instalira u Vašem prostoru operatorima imaju praktičnu obuku koja je osmišljena u RICOH obrazovnom centru. Ova obuka osigurava prenos svih znanja o tome šta i kako jedan RICOH uređaj može da ponudi. Na ovaj način od prvog dana Vi možete u potpunosti da iskoristite sve što jedan moćni produkcijski uređaj može da ponudi.

Image
Image

Servis i obuka

24/7/365

Na današnjem konkurentnom tržištu PrintPro tim specijalista je uvek u kontaktu sa Vama kako bi Vaša proizvodnja bila bez prekida. Maksimalna produktivnost je osigurana najbržom servisnom podrškom. Velik broj problema brzo se rešava telefonski ili daljinskom podrškom. Prosečno vreme za dolazak našeg servisera na Vašu lokaciju je 2h. Obuka prilagođena Vašim potrebama na Vašoj lokaciji kao i obuka u našim prostorijama pruža dodatnu sigurnost da će Vaše osoblje biti u stanju da na najbolji način iskoristi RICOH uređaje i postigne maksimalni kvalitet i produktivnost.